Rekommendationer


Kunder och samarbetspartners är den bästa rekommendationen ett företag kan ha.

Knut är lätt att prata med och förstod direkt våra behov. Han kom snabbt fram till en lösning som passar hur vi arbetar och den kunde snabbt och enkelt realisera!

Margareta Winberg, ordförande UN Woman Sverige

 

Knut är en ”doer” med mycket hög emotionell intelligens samt också teknisk skicklig. Därför han är utmärkt i alla typer av ledande befattningar och projekt.

LG Eclundh, VD / Grundare / axiologi, NäringsLivshuset Sverige AB

 

Knut har stor erfarenhet av att driva projekt. Han har också en hel del teknisk kunskap och bakgrundsfakta för att stödja hans arbete. Socialt Knut är en pålitlig person och mycket tillmötesgående av sina medmänniskor. Vi hade många givande diskussioner när vi arbetat tillsammans.

Jan-Mikael Kristiansson, Project Manager / Consulting Engineer, Informationsbyggarna AB

 

Jag vill rekommendera Knut som en välstrukturerad projektledare, kunnig i de processser som hanteras för kunds räkning men också insatt i företagets egna processer. I vårt fall var fokus fastighetsvälden men processerna är, som jag upplever det, i hög grad generella. Jag har även mött Knut i branschprojekt där samma egenskaper varit värdefulla.

Bo Johansson, Verksamhetskonsult, Bo Johansson Projektteknik AB

 

Knut är en välorganiserad person och han har en stor teknisk kunskap. Han är väldigt fokuserad på fakta och siffror och när han har fattat ett beslut kommer han att göra allt i sin makt för att förverkliga besluten. Han är väldigt lätt att prata med, eftersom han är en varm, utåtriktad person. Det var en rolig upplevelse att arbeta med honom och jag vill göra det igen någon gång.

Kenneth Axi, Application Developer, ID Network